Preview Mode Links will not work in preview mode

Marcus lever i Stockholm och har en stabil relation till den stora kärleken Kajsa och Chloé har flytt Stockholm för att plugga i Paris och relationen till pojkvännen Tom är mer eller mindre komplicerad. I podden Schutermans får vi varje vecka lyssna till syskonens både öppenhjärtliga och humoristiska samtal fyllda av skratt, syskonkärlek, relationstrassel och självinsikt.

Jun 17, 2018

Chloé har åldersnoja och en rädsla för att inte bli framgångsrik och Marcus undrar hur man överhuvudtaget ska definiera vad det innebär att lyckas i karriären. 

 


Jun 10, 2018

I veckans avsnitt pratar Marcus och Chloé om pinsamma minnen. Men kan man skämmas för någon annan?


Jun 3, 2018

Chloé har gästat Breaking News och debatterat vett och etikett och Marcus har fått kärleksråd från mamma. Veckans avsnitt sponsras av booking.com som ger er lyssnare 250 kr rabatt om ni bokar för över 500 kr via länken.


May 27, 2018

Marcus och Chloé är båda hemma i Stockholm och dom snackar bland annat om badmode som gör det pepp på beachen 2018. Veckans avsnitt sponsras av booking.com som ger er lyssnare 250 kr rabatt om ni bokar för över 500 kr via länken.


May 20, 2018

Veckans podd är en påse Gott & Blandat. Marcus och Chloé avhandlar bland annat pappas skvallerfasoner och hur det är att göra en podd med sitt syskon. Veckans avsnitt sponsras av Booking.com som ger er lyssnare 250 kr rabatt om ni bokar för över 500 kr via...