Preview Mode Links will not work in preview mode

Marcus lever i Stockholm och har en stabil relation till den stora kärleken Kajsa och Chloé har flytt Stockholm för att plugga i Paris och relationen till pojkvännen Tom är mer eller mindre komplicerad. I podden Schutermans får vi varje vecka lyssna till syskonens både öppenhjärtliga och humoristiska samtal fyllda av skratt, syskonkärlek, relationstrassel och självinsikt.

Feb 12, 2018

Marcus har fått lära sig att Schutermans aldrig går in i väggen och Chloé känner ångest över att hon inte gör något vettigt i livet om hon spenderar en dag hemma på soffan. Frågan är om det för sent att blir framgångsrik skådis i LA?


Feb 5, 2018

Chloé har fattat ett livsavgörande beslut och kontaktat en rabbin i den judiska församlingen. Marcus drömmer om en kropp som Sean Connery och avslöjar vad som fick honom att börja dansa street dance.


Jan 29, 2018

I en Uber tillbaks i Paris konstaterar Chloé att hon har bra flow i livet medan Marcus är ensam i Stockholm och försöker återhämta sig från en matförgiftning. 


Jan 22, 2018

Marcus och Chloé lever i varsitt distansförhållande, men hur får man det att fungera när allt man vill är att vara med den andra personen?


Jan 15, 2018

Chloé hävdar att hon är resonabel i bråk och erkänner att hon snokat på Toms mobil. Marcus har aldrig bråkat med Kajsa men vågar för första gången visa sig svag tillsammans med någon.