Preview Mode Links will not work in preview mode

Marcus lever i Stockholm och har en stabil relation till den stora kärleken Kajsa och Chloé har flytt Stockholm för att plugga i Paris och relationen till pojkvännen Tom är mer eller mindre komplicerad. I podden Schutermans får vi varje vecka lyssna till syskonens både öppenhjärtliga och humoristiska samtal fyllda av skratt, syskonkärlek, relationstrassel och självinsikt.

Dec 25, 2017

Chloé scannar rykten om familjen på Flashback och Marcus fantiserar om hur han ska bränna av sin schyssta moves på scen med Justin Timberlake. 


Dec 18, 2017

Chloé har kreditkortsångest och storslagna planer för en sleep over på julafton. Marcus eldar upp sig efter en mindre lyckad middag med mamma och han trimmar lägenheten inför besöket från damen i sitt liv, Kajsa.


Dec 11, 2017

I veckans avsnitt av Schutermans lär syskonduon känna varandra genom en speed dejt. Chloé behöver sin bror som bollplank men undrar samtidigt varför Marcus aldrig snackar med henne om sina känslor.


Dec 4, 2017

Marcus lever i Stockholm och har en stabil relation till den stora kärleken Kajsa och Chloé har flytt Stockholm för att plugga i Paris och relationen till pojkvännen Tom är mer eller mindre komplicerad. I podden Schutermans får vi varje vecka lyssna till syskonens både öppenhjärtliga och humoristiska samtal....